Skoda Kodiaq – Nu är den här

By mars 17, 2017Nyheter
_17A4589-Redigera

Skoda Kodiaq – Nu är den här.

Ja det är sant, nu har vi fått hem våra två första Skoda Kodiaq´s. Så nu har du chansen att uppleva denna kritikerrosade 7-sitsiga SUV.

Kom in till oss och se denna fantastiska bil, fylld med smarta funktioner, smarta lösningar och stort utrymme. Allt detta till ett mycket attraktivt pris.

Konfigurera din Kodiaq här

Så här säger Teknikens Värld

”Nu till den avgörande frågan: Var finns haken? Säg det, vi har inte lyckats hitta någon än. Skoda Kodiaq är Bror Duktig som med sin helylleaura enligt all logik borde gömma minst ett skelett i garderoben. Under denna första provkörning har dock inga brister uppenbarats – Kodiaq är störst i klassen, en av de billigare i klassen och har dessutom tekniska finesser och ett utförande som gör att betydligt dyrare och statustunga konkurrenter bör se upp. MQB-delarna har aldrig använts på ett bättre sätt än i Kodiaq, många som funderar på en Volkswagen Passat Sportscombi som tjänstebil kommer nog, med all rätt, att ta en titt på Kodiaq i stället.”

Nya ŠKODA KODIAQ – precis som i dina drömmar

Visualisern är ett Simply Clever-verktyg som väcker din inre bildesigner och hjälper dig att utforska nya ŠKODA KODIAQ från alla vinklar. Välj din favoritfärg, lättmetallhjul och upplev den virtuella bilden av din egen KODIAQ.

En bil fylld med smarta lösningar

Se bara detta smarta dörrskydd, det fälls ut så fort du börjar öppna dörren och fälls in när du stänger dörren.

Leave a Reply