Är du vår nya Diagnostekniker/Master Technician

2018-05-01

just nu letar vi på Autohallen efter en ny kollega, vi önskar förstärka vårt fina ”lag” med en: Diagnostekniker/Master Technician.

Arbetsuppgifter

I huvudsak ansvarar du för felsökningar och mer omfattande reparationer. Men du kommer i kontakt med alla förekommande verkstadsarbeten. En del av tjänsten innebär att utbilda/vägleda de andra teknikerna i teamet med din spetskompetens.

Vi söker dig som har flera års dokumenterad erfarenhet av att jobba med att felsöka och diagnostisera elsystem fördelat på funktioner och kommunikationssystem. Du kommer att ansvara för att dessa diagnostiseras och åtgärdas på ett entydligt och tillförlitligt sätt. I arbetsuppgifterna ingår även att ge stöd till verkstadschef, tekniker och övrig verkstadspersonal vid diagnos på komplexa elektroniskasystem, bussystem och fordonskommunikation. I denna tjänst ingår även kundkontakt i viss mån.

Din profil

Du som söker är noggrann och systematisk. De som känner dig beskriver dig som nyfiken och vetgirig. Din inre drivkraft är stark och du motiveras av utmaningar och av att lösa problem. Inte bara bilintresset är stort utan du älskar all form av teknik och har stor datorvana. Du gillar ordning och reda och är inte rädd för att rycka in där det behövs. Vi söker en lagspelare som bidrar och tar personligt ansvar för allas utveckling och trivsel då vi jobbar i ett nära sammansvetsat team. Du som söker har dokumenterad erfarenhet från att jobba med de märken vi representerar och/eller motsvarande utbildning som till exempel master technian.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Elin Skoglund, 070-6226423. Vi arbetar fortlöpande i processen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

elin.skoglund@autorekrytering.se

 

_T1B9523