MAZDA CX-30

By juli 5, 2019Nyheter
Mazda%20CX-30_Reveal_Adventure_IN_5

MAZDA CX-30

An­pas­sad efter ditt liv

Vår helt nya SUV, Mazda CX-30, är alltid redo. Den är designad med den eleganta designfilosofin Kodo – Soul of Motion för ultimat komfort och har avancerad Skyactiv-teknologi för prestanda med körglädje. Mazda CX-30 är perfekt i storlek, med bra utrymme för dig, dina medpassagerare och det du vill packa med dig. Du kan enkelt stuva in alla dina prylar och ge dig iväg för att njuta av nästa äventyr.

Mazda CX-30 – Oförglöm­lig körgläd­je

Den nya generationens Skyactiv-fordonsarkitektur och människocentrerade teknik skapar den där Jinba Ittai-känslan av perfekt harmoni mellan föraren och bilen. Helt nya Mazda CX-30 reagerar exakt på varje kommando, från den lättaste rörelsen med ratten eller gaspedalen. Skyactiv-motorerna ger kittlande prestanda, enastående bränsleekonomi och låga utsläpp.

Mazda CX-30 – En bil som drar till sig uppmärksamhet

Helt nya Mazda CX-30 har en ny design som bygger på den vidareutvecklade KODO-designen och japans estetik samt nästa generations plattformsarkitektur som gör det omöjliga möjligt. Rymlig och bekväm interiör och kompakt och elegant exteriör. En helt praktisk men unik SUV.

Leave a Reply