Mazda erbjudande

By augusti 19, 2019Erbjudande
Autohallen_Mazda_cx5_19

Köp en Mazda CX-5 eller Mazda 6 till ett rabatterat pris.

Just nu har får du 20,000kr i rabatt när du köper en ny Mazda CX-5 eller Mazda 6.

MAZDA CX-5

 

Mazda CX-5

nu 20 000 kr i rabatt

Från 264 900 kr1

Just nu 20 000 kr i rabatt vid köp av en ny Mazda CX-5. Erbjudandet gäller vid köp av en ny Mazda CX-5 registrerad senast 30/9 2019.

En ny di­men­sion av bilkörn­ing

Upplev Mazda CX-5. En ny dimension av bilkörning. Utvecklad med närmast perfektionistisk känsla för detaljer. Lika iögonfallande för betraktaren som pulshöjande för den som kör. Exteriören tar för sig med ett formspråk som omvandlar rörelseenergi till en ren konstupplevelse. Varje form och linje reflekterar ljuset på ett sätt som fascinerar och lockar föraren att öppna dörren och upptäcka en interiör där varje detalj är utformad med känsla för det mänskliga. Det är den här tydliga länken mellan formgivare och förare som stärker bandet mellan bil och förare — det vi kallar Jinba Ittai. Ett samband som är svårt att beskriva, men lätt att uppleva bakom ratten på en Mazda CX-5.

Ta kon­trol­len

Vår innovativa G-Vectoring Control Plus med den senaste Skyactiv-teknologin innebär bättre stabilitet under alla körförhållanden och ett förbättrat chassi, för ännu mjukare körning. Styrningen är förutsägbar vilket ger dig självförtroende och en total känsla av kontroll.

En rik­tigt lyxig in­teriör

Mazda CX-5 är en genomarbetad SUV, inifrån och ut. I den människocentrerade kupén omges du av lyx i form av Kodo-designdetaljer, som vackra träpaneler och mjuka säten i nappaläder. Det är svårt att gå ur bilen.

MAZDA 6

 

Mazda6

Mazda6

Nu 20 000 kr i rabatt

Från 273 900 kr1

Just nu 20 000 kr i rabatt vid köp av en ny Mazda6. Erbjudandet gäller vid köp av en ny Mazda6 registrerad senast 30/9 2019.

Mazda6 Wagon Optimum

Nya Mazda6 Wag­on – körgläd­je och enastående kom­fort

2019 Mazda6 Wagon är en elegant, mångsidig bil som snabbt blir en del av din aktiva och krävande livsstil. Modellen är rymlig och flexibel, klarar av alla uppgifter galant och erbjuder både vår design KODO – Soul of Motion, nästa generations teknik och en lyxig kupé. Helger och utflykter med familj och vänner är bekväma och bjuder på körglädje, särskilt med de ventilerade framsätena. Den iögonfallande stilen har en mer mogen design som framhävs ytterligare av våra signaturfärger, Soul Red Crystal Metallic och Machine Grey Metallic.

ATT AVSLUTA RES­AN ÄR DET SVÅRAS­TE

Mazda6 Wagon tar sig enkelt an alla utmaningar. Vi har designat vår mest avancerade Skyactiv-teknologi för att fördjupa Jinba Ittai-bandet ytterligare. Motorteknik som ger snabbare respons på alla kommandon i kombination med spännande hantering, styrning och bekväm körning.

ETT KOM­PLETT UP­PLÄGG

Familjeäventyr, långhelger och en snabbtur in till centrum blir speciella tack vare den körglädje som nya Mazda6 Wagon erbjuder. En anledning är att den är så snygg med en helt ny, ännu mer sofistikerad version av vår design KODO – Soul of Motion. Våra bästa hantverkare och designers har använt händerna för att forma varenda linje och skapa sofistikerad mognad och elegans.

Ovanstående erbjudande gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 30/9, bilen måste registreras senast 30/9 2019.

Leave a Reply