Vill du bli en i vårt härliga gäng.

Just nu söker vi nya medarbetare på vår moderna serviceavdelning.

Autohallen i Stenungsund är en auktoriserad fullserviceanläggning för Seat, Skoda och Mazda. Vi är även servicepartner för Volkswagen personbilar.

Vi är i dagsläget ungefär 15 medarbetare, vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa tänkbara service, med hög kvalité och med utomordentligt nöjda kunder i fokus.

Autohallen omsätter ca 130 miljoner och blev 2017 utsedd till årets gasell av DI.
Vi var årets Skoda-återförsäljare 2014.

Vi har blivit utvalda till Årets företag av Företagarna

Autohallen är certifierad enligt ISO
9001:2008.

Servicetekniker, Autohallen Stenungsund

Autohallen i Stenungsund är en auktoriserad fullservice anläggning för Seat, Skoda och Mazda. Vi är även servicepartner för Volkswagen personbilar. Vi är i dagsläget ungefär 15 medarbetare, vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa tänkbara service, med hög kvalité och med utomordentligt nöjda kunder i fokus. Autohallen omsätter ca 130 miljoner och blev utsedd till årets gasell av DI 2017.Vi var årets Skoda-återförsäljare 2014.  Autohallen är certifierad enligt ISO 9001:2015. Vi är inte klara än, vill du vara del av ett vinnande team?
Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du i huvudsak att utföra service och reparationer på de märken vi representerar.
Tjänsten
Vi söker dig som har dokumenterad utbildning från de märken vi representerar minst fordonsteknisk utbildning. Hos oss kommer du till största del utföra service och underhållsarbeten och åtgärda eventuella anmärkningar från service. B-körkort är ett krav.
Profil
Du som söker brinner för bilar och för att ge utomordentligt bra service. Du har en stark egen drivkraft och motiveras båda av att jobba självständigt och i grupp.
Vi erbjuder
Då dagens teknik utvecklas allt fortare erbjuder vi regelbunden vidareutbildning. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande jobb där du kommer i kontakt med senaste tekniken, kvalitativa bilmärken, fantastiska kunder och medarbetare.
Tjänsten är på heltid och kan komma att tillsättas tidigare, så vänta inte. Vi ser fram emot att höra från just dig så varmt välkommen med din ansökan senast den 1/11-2018.
Ansökan med CV skickas per mail till Emelie på Emelie@autohallen.se Märk ansökan med servicetekniker. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Emelie per mail eller på telefon 0709-249413

Glasmästare/däckansvarig, Autohallen Stenungsund

Autohallen i Stenungsund är en auktoriserad fullservice anläggning för Seat, Skoda och Mazda. Vi är även servicepartner för Volkswagen personbilar. Vi är i dagsläget ungefär 15 medarbetare, vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa tänkbara service, med hög kvalité och med utomordentligt nöjda kunder i fokus. Autohallen omsätter ca 145 miljoner och blev utsedd till årets gasell av DI 2017. Vi var årets Skoda-återförsäljare 2014. Autohallen är certifierad enligt ISO 9001:2015.
Vi är inte klara än, vill du vara del av ett vinnande team?
Arbetsuppgifter
Du lagar och byter vindrutor på personbilar. Hos oss utför du även enklare verkstadsjobb så som däckbyten och byte däck på fälg. Delvis kommer du ha kontakt med båda kunder och försäkringsbolag.
Tjänsten
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från branschen. B-körkort är ett krav. Du kommer vara ansvarig för att utveckla den befintliga affären och säkerställa hög lönsamhet och kundnöjdhet.
Profil
Du som söker skall ha hög serviceanda och älskar att jobba i ett högt tempo. Du är handlingskraftig och ser inga hinder, bara möjligheter.
Vi erbjuder
Då dagens teknik utvecklas allt fortare erbjuder vi regelbunden vidareutbildning. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande jobb där du kommer i kontakt med senaste tekniken, kvalitativa bilmärken, fantastiska kunder och medarbetare.
Tjänsten är på heltid och kan komma att tillsättas tidigare, så vänta inte. Vi ser fram emot att höra från just dig så varmt välkommen med din ansökan senast den 1/12-18
Ansökan med CV skickas per mail till Emelie på Emelie@autohallen.se. Märk ansökan med Glas/däck. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Emelie per mail eller på telefon 0709-249413.